Trainer

003
Douwe Nutterts (1958) heeft zich een groot deel van zijn leven bezig gehouden met de wisselwerking tussen psychotherapie en de transpersoonlijke benadering. Hij is de ontwikkelaar van een spycho-spirituele benadering die oost en west met elkaar verenigt.

Hij is opgeleid in een aantal psychotherapeutische benaderingen die vertrekken vanuit de humanistische psychologie. Hij is tevens een gepassioneerd zoeker in aan aantal meditatieve en sprituele tradities en hij heeft veel aandacht voor de verschillende boeddhistische scholen en de ZIJNS-georiƫnteerde stromingen. Tegenwoordig is hij vooral bezig met het Essentie-werk van Almaas en Faisal Muquaddam en de quantum psychologie van Wolinksy.

Ik hou van verkennen en leren kennen. Ik hou van verwondering, ontroering en onder de indruk zijn. Ik ben een zoeker maar ook een vinder. Ik ben gepassioneerd door mijn eigen proces en de processen van anderen. Het is een grote eer en een groot genoegen om samen met anderen op weg te zijn. Ik zoek niet naar oplossingen voor je, ik geloof dat iedereen zijn eigen oplossing heeft. Ik wil echter samen met jou zitten om diep te luisteren naar wat er leeft in jou.

Douwe is bereikbaar via e-mail hier.